Confectionare tapiterie si mobilier la comanda

a). Tapiterie si mobilier la comanda pentru persoane fizice.
Daca sunteti in cautarea unui mobilier original sau pur si simplu doriti sa va schimbati mobila, puteti opta sa va confectionati propriul mobilier, la comanda. Fie ca aveti dumneavoastra deja planul mobilierului mult dorit sau aveti doar o idee despre cum ati dori sa arate, Mobila Rozsa va va ajuta sa ii dati o forma. Tamplarii si tapitarii nostri va pot ajuta sa realizati proiectul mobilei dumneavoastra si se vor ocupa de confectionarea, manipularea si montarea ei in locuinta dumneavoastra. Executam la comanda mobila moderna tapitata sau netapitata, din diverse tipuri de materiale si de lemn, pentru toate gusturile, la pret de producator. Firma noastra se ocupa de confectionarea mai multor tipuri de mobilier, pentru persoane fizice, precum:
– mobilier tapitat
– canapele
– fotolii
– tabureti
– mobilier de dormitor
– paturi simple si duble
– coltare
– saltele copii (iarba de mare)

Nota: Mobila Rozsa ofera servicii profesionale de design de mobilier, confectionare, transport, manipulare si montare a mobilierului la adresa clientului.


b). Tapiterie si mobilier la comanda pentru persoane juridice (firme)
Daca sunteti in cautarea unui mobilier original pentru afacerea dumneavoastra dar inca ati gasit nimic care sa se potriveasca perfect spatiului si nevoilor dumneavoastre, atunci ati ajuns unde trebuie. Cu peste 46 de ani de experienta in domeniu si pasiune pentru tamplarie, Mobila Rozsa va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa va creati confortul de care aveti nevoie. Atelierul nostru de ocupa de confectionarea urmatoarelor tipuri de mobilier:
– mobilier tapitat
– tapiterie si mobilier pentru spatii de birouri
– tapiterie si mobilier pentru localuri (baruri, cluburi de noapte, cafenele, restaurante sau sali festive)
– tapiterie si mobilier pentru spatii comerciale
– tapiterie si mobilier pentru hoteluri
– tapiterie, paturi si mobilier pentru saloanele de masaj
– tapiterie, paturi si mobilier pentru cabinetele medicale
– tapiterie, scaune si mobilier pentru saloanele de coafura si cosmetice
– tapiterie pentru banchetele vagoanelor trenurilor de calatori
– tapiterie si tamplarie pentru vagoanele trenurilor de calatori

Nota: Mobila Rozsa ofera servicii profesionale de design de mobilier, confectionare, transport, manipulare si montare a mobilierului la adresa clientului.