Despre

Mobila Rozsa a luat fiinta in urma cu aproape jumatate de deceniu, mai exact in anul 1969. Firma a fost infiintata de D-nul. Rozsa, un tapiter pasionat de munca sa, pe care o face cu multa dragoste, rabdare si dedicatie, valori care i le-a transmis si filului sau, Rozsa Sandor.

In prezent firma se ocupa cu confectionarea de tapiterie la comanda dar si cu reconditionarea celei vechi, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice (firme).  Mobila Rozsa tapiteaza sau reconditioneaza tapiteria de pe diverse obiecte, de la piese de mobilier pana la tapiterii pentru autovehicule. Portofoliul nostru de materiale este larg, detinem toata gama tapiterie: plusuri, catifele, imitatie piele, piele naturala si alte feluri de stofe de inalta calitate.

De asemenea, un alt sector in care am inceput sa activam, in ultimii ani, este cel al mobilierului. Astfel, ne ocupam de realizarea de mobilier la comanda, dar si de restaurarea mobilierului vechi. Designerii nostrii profesionisti va pot ajuta sa realizati modelele dorite pentru mobila dumneavoastra in timp ce tamplarii nostrii se vor ocupa de realizarea, transportul, manipularea si montarea ei la dumneavoastra acasa.

Profesionalismul si dedicatia angajatilor nostrii au facut dintr-un mic atelier o afacere de familie care activeaza pe piata clujeana de peste 46 de ani neintrerupti, timp in care am oferit clientilor nostrii servicii de calitate superioara. Printre cei cu care am avut placerea sa colaboram se numara firme precum: Club After 8, Restaurant Bolero, Restaurant Livada sau Remarul 16 Februarie.